Izwan, Tesya, Milya & Milhan FotoPage

By: Mohd Izwan Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Jul-2009 12:31 Email | Share | | Bookmark
Oui! Bazaar @ Kelab Darul Ehsan

 
 
 
View all 7 photos...








Sunday, 21-Jun-2009 18:31 Email | Share | | Bookmark
Say gud bye to Tia...

 
 
 
View all 16 photos...
Ok Tia...nothing more to say. From all of us, gud luck and have a safe journey to Dublin....










Sunday, 21-Jun-2009 15:43 Email | Share | | Bookmark
Visit nenek aka GGma

 
 
 
View all 15 photos...
After having our hi-tea at Palace of the Golden Horses, we dropped by at auntie Mas's house in USJ to visit nenek a.k.a. GGMa. She was ill since last Wednesday and this is Zureen's last visit before she goes back to Dublin.








Sunday, 21-Jun-2009 12:33 Email | Share | | Bookmark
Happy Father's Day

 
 
 
View all 31 photos...
Agak lama aku tak update fotopages aku nie. Tak yah la tanya sebab apa...kalau dah namanya keja kat M'sia, tak sah kalau tak sampai rumah kul 10 mlm. Alah...macam tak biasa...hehehehe

Nie kali pertama aku celebrate father's day walaupun last year aku dh pun jadi daddy...ye la masa tu Mia baru 2 bulan...tak rasa sangat nak celebrate..tapi this year, aku tak kasi chance...kebetulan my in-laws pun ada sini....apa lagi...musti celebrate...






Mia sekarang nie bukan boleh nampak makanan yg. daddy & mummy dia makan…sibuk nak makan jugak…especially kalau fruits…boleh hilang kawalan dibuatnya….










Nie la keadaan mia bila dapat lepas kat ‘outdoor’ especially open area…yang penatnya mummy & tia dia laa….bully..jgn tak bully…..






Saturday, 4-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy 1st Birthday MIA!!

 
 
 
View all 21 photos...







Hari ni, genap setahun umur Mia...cepat betul rasanya...Kebetulan 4hb April jatuh hari Sabtu, dapatlh ktorg organise birthday party untuk Mia...close family members, friends kat sini dan geng2 dari Dublin...thank you kerana sudi datang memeriahkan majlis....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net